Ετικέτες

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Comme il faut

Γκαλερί Ρω

Έκθεση με εικαστικά αντικείμενα του Μάριου Teriade Ελευθεριάδη.
Διάρκεια: 31/05 – 04/06/2016
Ο Μάριος Ελευθεριάδης είναι εικαστικός και τακτικός καθηγητής στην Ανώτατη Εθνική Σχολή Καλών Τεχνών της Λιμόζ-Ομπισόν, στη Γαλλία. Έργα του υπάρχουν σε δημόσιες και ιδιωτικές συλλογές ανά τον κόσμο.  Γεννήθηκε το 1971 στη Θεσσαλονίκη. Ζει και εργάζεται στο Παρίσι, την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.
Ο Μάριος Teriade Ελευθεριάδης χρησιμοποιεί πολύτιμα υλικά (υφάσματα των Etro, Cortis, marimekko, kenzo, Schumacher, Marimekko, Voghi και Mastro Raphael, πασμαντερί και τρέσες του διάσημου γαλλικού οίκου Houles ), για να δημιουργήσει εικαστικά αντικείμενα υψηλής αισθητικής αξίας και χρηστικότητας.
Τα αντικείμενα διατίθενται προς πώληση για φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί υπέρ του Σωματείου «Στοργή» - Σύλλογος Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών.
















Στη διάρκεια της βραδιάς των εγκαινίων (31/05/2016), τα προς πώληση αντικείμενα αρωματίστηκαν μέσα σε γυάλινες καμπάνες με αρώματα της Jo Malone, ενώ ο Ιταλός σεφ του Βlé δημιούργησε γευστικές γκουρμέ «αμαρτίες», οι οποίες ήταν επίσης αρωματισμένες στο ίδιο πλαίσιο αισθητικής και συνδημιουργίας.




Ακριβώς έξω από την Γκαλερί Ρω


Οι αρωματισμένες γκουρμέ αμαρτίες





Διακόσμηση του εξωτερικού πάγκου 


Κρεμασμένο, δίπλα στην πόρτα εισόδου


Ο Μάριος Teriade Ελευθεριάδης


Και ένα μικρό αναμνηστικό κάτι τις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου